Nye fantastiske shopping muligheder

Zhenzi har shapewear og tøj til kvinderne med de runde former

Der er mange kvinder der ikke bryder sig om at have ne tætsiddende kjole på, fordi man kan se alle de irriterende buler og samtidig kan man se præcis hvor undertøjet sidder. Og dette gør sig især gældende for kvinder med runde former, som i forvejen synes tøj kan være en svær størrelse at købe. Derfor kan shapewear være et rigtig godt alternativ til at have på inden under kjolen, for at udjævne silhuetten lidt, så man netop ikke kan se undertøjet eller bh linjen. Mange synes shapewear er træls at have på, men det danske mærke Zhenzi skiller sig ud fra mange af de andre produkter på markedet og mange siger efter at have prøvet det, at de aldrig har prøvet shapewear der er så lækkert og sidder så godt.
Den første ting, de nævner er, at stoffet er 82% polyamid og 18% elastan. Og elastan kender vi alle, som det der er tilføjet til tekstiler for at hjælpe dem til at strække sig og bevarer deres form, som giver dig mere bevægelsesfrihed og betyder, at det vil holde faconen. Du vil kunne finde elastan på mærkaterne i en masse tøj, som for eksempel leggings, denim, kjoler og endda undertøj, det vil sige i stort set alt tøj, som er en smule elastisk.
Derimod var de meget fascineret over at der var polyamid i, som er et populært materiale til fremstilling af sportstøj. Og mange, især også overvægtige mennesker, elsker at have deres sportstøj på, det er komfortabelt og behageligt at have på.
Mange af dem der prøvede shapewear fra Zhenzi, havde kun dårlige oplevelser med tidligere forsøg med shapewear, men fordi dette er fremstillet i et materiale, der også anvendes til sportstøj, gav de det et forsøg.
En oplevelse de fleste fik, da de pakkede op var, at det måtte være forkert størrelse for den var så lille at den ville de aldrig få på. Men efter lidt overvejelser prøvede de alligevel og de kunne sagtens få den på og når først den var på, så var den behaglig at have på – en ren fornøjelse faktisk.
E af fordelene ved modellen fra Zhenzi er, at modsat mange andre modeller så føler man sig ikke indeklemt, man bliver så heller ikke fladet helt ud, men derimod udligner den linjerne omkring undertøjet og man føler sig godt tilpas. Det kan være en udfordring ved nogle af de andre modeller, fordi de er så stramme.
Så hvis du også plejer at være en nej tak til shapewear af enhver art, så skulle du prøve shapewear fra Zhenzi og se om ikke også du vil kunne overbevises til at blive en der siger ja tak. Der er mange før dig har har konverteret og skiftet side, så mon ikke også du vil kunne få succes med det.