Nye fantastiske shopping muligheder

Tøj til store piger behøver ikke være kedeligt og umoderne

Der er stadig mange modeller der er åleslanke og ligner nogen der ikke har spist i lang tid, men der er et begyndende fokus på, at det ikke kun er de tynde modeller der skal være rollemodeller for moden, men at der også kan blive plads til en str. 46 med flotte runde former. Førhen når der skulle handles tøj til store piger, var det et begrænset udvalg i et hjørne af nogle enkle butikker, nu er der skudt flere butikker op hvor det udelukkende er tøj til piger med runde former der er på hylderne.
Og hvor det førhen var leggins og oversize bluser og tunikaer, er det i dag smart moderigtigt tøj, der er i overensstemmelse med den stil som alle andre kvinder går i.
Der er faktisk kommet så stort fokus på emnet, at der holdes modeshows forbeholdt tøjstilen der er målrettet til kvinder med former og ikke kun dem der passer max. Størrelse 36.
Der er flere danske brands der er helt fremme i første række, når vi taler om det der i branchen omtales som, tøj til store piger, det er brands som Zizzi, Zhenzi og Carmakoma. Fælles for disse brands er, at deres fokus ligger hundrede procent på, at designe tøj der klæder kvinder med runde kurver. Og tøjet skal sidde perfekt så kvinderne både kan føle sig godt tilpas og samtidig være helt med på moden.
Det kan nogle gange være en udfordring hvis man er en størrelse xl eller derover, for tøjet er ikke designet til at sidde godt på andet end de slanke kvinder, så når andre prøver at iklæde sig det, så fermhæver det alle ens trælse steder på kroppen i stedet for at fremhæve det der ser godt ud. Og det er her de ovennævnte brands kommer ind i billedet, for deres tøj har nemlig til formål, at fremhæve de runde former, så de kommer til at blive ens styrke i stedet for ens svaghed.
Det er tankevækkende, at når der i modeverdenen tales om normal størrelse, så er det modeller der passer størrelse max, 36 og tales der om plus size modeller i modebranchen, altså tøj til store piger, passer de størrelse 42. Så alle over denne størrelse er ikke en del af modeverdenen, men det er der heldigvis ved at blive ændret på. For der er mange der af den ene eller anden grund ikke altid kan klemme sig ned i en størrelse 42.
Der er en god udvikling der er ved at ske, for det er ikke sundt at gå og føle sig som mindre værd blot fordi man bruger en forkert størrelse i tøj. Det er vigtigt, at selvom man køber tøj til store piger, at man kan føle sig værdsat og smart. Der kommer heldigvis hele tiden større og større fokus på denne problemstilling.