Nye fantastiske shopping muligheder

Tøj til store piger behøver ikke at være kedeligt og farveløst

Mens modeverdenen til tider kan være langsom til at erkende det allestedsnærværende hul i markedet, hvor der tales om tøj for rigtige kvinder, er Instagram blevet et sted, hvor virkelige kroppe trives. Med en kærlighed til mode, spot-on styling, og endeløs inspiration, er disse plus-size mode bloggere og modeller meget hurtigt blevet et par af vores foretrukne feeds. Du vil ikke finde photoshopped eller camouflerede former - bare lækre naturlige kropssnaps, motiverende citater og en lang række af nogle af de mest tillidsfulde kvinder i branchen, inden for tøj til store piger, der kæmper for at ændre mode stilen, et skridt ad gangen.

Dette hul i modeverdenen, hvad-plus size mode angår, har gjort at en lang række modebloggere har skabt et fokus omkring netop denne del af modeverdenen. Førhen var opdelingen af mærker langt fra fifty-fifty, men det er ved at vende, så der nu er en større ligevægt i fordelingen. Heldigvis for det, er der nu begyndt at være et stigende antal mærker og butikker, der inkluderer tøj til store piger i deres sortiment, og samtidig er der også nogle fantastiske modeller med i deres kampagner.

Hvorfor er det lige, at det er så forfriskende med kurvede bloggere, er ikke det faktum, at vi ser en varieret samling af organer på markedet, men virkelig den idé, at de fleste af disse unge kvinder virkelig forstår sig på stil, og som resultat heraf, påvirke de fortærskede mode regler, der engang blev sat for visse kropstyper og vise at de ikke eksisterer længere.
Før disse unge kvinder stod frem som eksempler, var der en god chance for, at de fleste kvinder med runde former ville vige tilbage fra tendenser som kropsnære toppe, fede mønstre og faconsyede kjoler, men nu ser vi, at disse typer af tøj, ikke kun findes for et stort udvalg af forskellige former, men kan også se fabelagtig og moderne ud på de fleste, hvis blot modellen er valgt korrekt, ligesom på alle andre typer af beklædning.

Det er også kendt, at tøj til store piger ofte har afdæmpede farver, så det ikke skaber unødig støj og opmærksomhed mod den der har tøjet på. Men her er trenden også ved at ændre sig, for såvel for dem i almindelige størrelser, kan også plus-size piger sagtens bruge hele farvepaletten. Ved at have flere forskellige farver i garderoben, kan man dække over alle sæsonen og humørtilstande, hvis ens garderobe dækker bredt. Så der er sket et fremskridt i modeverdenen, for hvor tøj til store piger har været udeladt af samtalen i modeverdenen i årevis, er den stærkt på vej tilbage. Det nylige fokus på emnet og demokratisering af smart tøj til alle former og størrelser er i vid udstrækning opstået på grund af en gruppe af frygtløse modebloggere, der er blevet trætte af at høre, "Undskyld, vi ikke har det i din størrelse." For disse utroligt stilfulde kvinder, er blogging ikke bare en trend eller endda et levebrød, det er en stilart.