Nye fantastiske shopping muligheder

Normann Copenhagen laver fede designs i klassisk stil

Vi er i blevet langt mere kvalitetsbevidste og har et langt større fokus på design end der nogensinde tidligere har været. Og der findes mange fede designs, hvor nogle af dem udfordrer den traditionelle stil og andre kombinerer på klassisk vis det retro med det ny moderne high tech look.
Et af de fedeste mærker er det det danske brand Normann Copenhagen, som har fingeren på pulsen og laver nogle vildt fede designs. De har gennem de seneste ti år, designet produkter, der har et meget stærkt DNA som holder hele vejen igennem. De designer produkter det er lækre for øjet at se på, samtidig med at de er funktionelle i brug. Deres stilart har et meget klassisk look, der gør at det kan kombineres med de fleste andre stilarter. Så hvad enten du fører high tech stilen eller retro stilen, så kan det enten underbygge stilen eller være det lille tvist der sætter prikken over i’et.
Normann Copenhagen har en bred vifte i deres sortiment de har alt lige fra opvaskebaljer, skåle, brugskunst, møbler og lamper.
For eksempel kender du måske deres lampe Norm 69, som er en lampe der har kunnet købes helt tilbage til 1969, og på grund af dens stilrene design holder den stadigvæk anno 2016. Der kom en relancering i 2002 og ligger på en pris hvor de fleste kan være med og især hvis du sammenligner den med nogle af de andre lamper på markedet i samme design.
Lampen fra Normann Copenhagen kan anskaffes til mellem 650 – 1850 kr. og størrelserne ligger mellem ø = 42 cm til ø = 780 cm, så det skulle være muligt, at finde en lampe som passer ind i dit hjem. Og grundet det stilrene design kan lampen passe ind i de fleste rum i huset.
Der findes også en Norm 12 lampe og en Bau lampe alle disse tre lamper kommer i samlesæt, men fortvivl ikke de er ikke svære at samle og der findes gode vejledninger både på skrift, men også som videoer man kan få lidt inspiration fra til samlingen.
Bau lampen fra Normann Copenhagen skiller sig lidt ud fra de første to og en del af de andre lamper på markedet, ved dens meget farverige udseende. Den består af små farvede cirkler i lys, rød, blå og sort, der skal sættes sammen i et bestemt mønster.
Denne lampe har et design der ikke minder om deres typiske stil og som ikke nødvendigvis kan passes ind i et hvert hjem. Men har du en meget minimalistisk stil og meget sorte og hvide farver, kunne det være, at denne lampe fra Normann Copenhagen kunne være et frisk pust, der kunne give lidt liv og farver til indretningen.