Nye fantastiske shopping muligheder

Louise Kragh øreringe designer creoler og ørestikkere i flot design

Hvis du står og skal til fest og ikke ved hvilke smykker du skal tage på og er på udkig efter nogle nye, så findes der mange rigtig flotte og enkle smykker. Hvis du er glad for porcelænssmykker og gerne vil have et dansk design, er Louise Kragh måske lige det helt rigtige for dig. Hendes kollektion består af helt unikke serier bestående af øreringe, halskæder og armbånd. Louise Kragh øreringe findes både som creoler og som stickers og en af hendes helt store temaer er stjerner. Der er stars øreringe, stars armbånd og også stars halskæde. Det er en helt igennem smart serie der kan mixes lige som du bedst kan lide det. Og det lækre læder armbånd med stars, giver dig mulighed for at kombinere det lidt mere rå look, med det med mere enkle og elegante.
Der findes også Louise Kragh øreringe der er udformet som en dråbe. De er holdt i et meget enkelt og stilrent design, og de er lavet som stickers der sidder helt ind til øret og de vil se rigtig flotte ud sammen med en O ring og et af hendes armbånd, med en mini pearl i som vedhæng. Det vil sammen give et meget stilrent og elegant look og som vil kunne bruges både til dagligt og når du skal en tur i byen. Samtidig vil de også kunne bruges hver for sig og ville sagtens kunne kombineres med smykker der har lidt mere karakter.
I pearl serien er der også lavet en halskæde, der er designet med en tynd dobbelt kæde og så med en lille porcelæns pearl på, der hænger midt for i bunden af kæden. Og sammen med denne kæde ville man kunne bruge hendes porcelænsdot øreringe, der sidder som en halv kugle helt ind til øret. Så hvis du er blevet inspireret af dette, så søg på Louise Kragh øreringe og se det rigtig smarte og lækre udvalg hun har.