Nye fantastiske shopping muligheder

En kreditkortholder med RFID safe beskytter dine kort mod tyve

I disse dage, er det ikke nok at din minimalistiske tegnebog bare er slank den skal samtidig kunne rumme en del kort og derfor er vi blevet mere kritiske og stiller væsentlig højere krav til vores kreditkortholder. Et af de mest populære brands på markedet er Secrid og tilbage i 2009 begyndte Secrid Wallet virkelig at skille sig ud fra resten af mængden med hvordan du bruger denne type kortholdere. Det innovative design er udstyret med en patentanmeldt løftestang, der glider dine kort ud med et enkelt tryk og derfor gør den meget brugervenlig, kontra mange andre modeller.

Denne kompleksitet med en fjederbelastet arm er ikke hvad du normalt ville forvente fra en minimalistisk tegnebog. Bevægelige dele kan fejle og ofte vil man sige at enkelhed er bedst. Men afvejningen i hurtig adgang til dine kort og on-demand organisering af dine kort er helt sikkert overbevisende, med en Secrid kreditkortholder. Og en af grundene til at den er så vellidt af mange.
Selvom Secrid tilbyder flere varianter af denne type tegnebog, med denne smarte slide up funktion, er det ikke nødvendigvis en tegnebog for alle. Det er hovedsageligt en sofistikeret kortholder, udformet fra aluminium til skind belagte covers. Den indeholder 5-6 kort (det afhænger af, hvordan mange af dine kort er præget eller har rejst bogstaver. De puttes ind fra toppen af patronen, og flugter og sidder sikkert i den smarte slide holder funktion.
Og selv om du vender tegnebogen på hovedet og giver det en god rystetur er det ikke nok til at forårsage at kortene falder ud, også selv om der blot et enkelt kort indeni. Den unikke mekanisme i Secrids kreditkortholder, er dens hovedattraktion som slider kortene ud fra toppen i varieret længde, så alle kort er nemme at få fat i.

Og er du typen der gerne vil have lidt kontanter på dig, for en sikkerheds skyld, er der også modeller der passer til det. Der er for eksempel en model med et læder omslag, hvor der er en knap funktion som gør at du kan åbne omslaget og ligge nogle sedler ind. Der er ikke plads til mange pengesedler, men nogle stykker eller et par kvitteringer kan man godt have. Mønter er straks et større problem, dem bliver man nødt til at opbevare i lommen i stedet.

Har du derimod brug for at have flere kort, kontanter eller andre lignende ting i din pung, er der en anden model der tilgodeser dette behov. Det er en kreditkortholder fra ögon, hvor der er 7 rum i, som gør det muligt at opbevare op til 14 kort, boner eller nogle kontanter. Denne type kortholder er fremstillet i aluminium og er fremstillet i mange forskellige farver, mønstre og lækre modebevidste designs, så der er en model til enhver smag.
De har ligeledes også flere forskellige modeller, den med de 7 rum er den traditionelle og mest solgte model, men der findes og modeller udelukkende til opbevaring af mønter eller nogle der nærmest ligner en lille håndtaske eller clutch.

Begge modeller er fremstillet i aluminium og har den fantastiske egenskab af være RFID – det vil sige at det ikke er muligt at hacker eller på anden måde opsnappe dine kortdata, så længe de opbevares i din kreditkortholder. Hvilket er muligt i en traditionel skind pung, så disse modeller er langt mere sikre. Og det er en stor fordel især også efter der er kommet den mulighed, at man kan benytte sig af berøringsfri betaling med sit kreditkort.