Nye fantastiske shopping muligheder

Koziol designer spændende og nytænkende produkter til hjemmet

En gruppe designere fra hele verden står bag de sjove produkter, der typisk kan genkendes på deres finurlige udtryk i kraftige farver. Genstandene er lavet i stærk plast og findes ofte i spøjse former, der ikke svarer til vores klassiske opfattelse af genstanden eller af materialet. Hvad siger du til en osteskærer eller pizzakniv udelukkende i plastik?
De fleste kender den lille mand, der er lavet i bløde former, og som går igen i mange af deres produkter. Også andre figurer har fundet plads på deres produkter. Fx er der tilføjet små figurer af katte og fugle på deres PI:P skærebrætter.
Også Josefine lampen fra Koziol har fundet plads i de danske hjem. Den fås i et utal af farver, og skaber et behageligt lys, der brydes af de lange arme i hård plast.
Koziol er nu også kommet frem med produkter i andet end deres klassiske plastfarver. De er hoppet med på den metalfarvede bølge, og laver nu også fx kagefade og serveringsblade i en kobberfarve-kombination. Også deres smykketræ kan fås i kobber med en hvid bund. Det giver de lidt anderledes produkter et meget elegant udtryk, så de nu også passer ind i de mere neutrale hjem, hvor de vilde klare farver, ville have været lidt for dominerende.