Nye fantastiske shopping muligheder

Broste Copenhagen hvis du har fokus på, at købe kvalitet

Bor du i et lille hus og kniber det med pladsen, så kan en mulighed være at bygge en udestue på eller også kendt som en vinterstue. Hvis den bliver bygget rigtigt og godt isoleret, vil du have mulighed for at benytte den hele året rundt. Og det giver lige det ekstra rum som rigtig mange familier står og mangler. Den næste udfordring er så hvilke møbler der skal køber for at indrette sådan en udestue. Mange synes det virker forkert at sætte high tech moderne møbler ind i sådan et rum og at der er for stor kontrast imellem møblernes udtryk og udestuens. Men samtidig synes de også at traditionelle kurvemøbler eller gammeldags og kedelige. Men så er det heldigt at der findes mærket Broste Copenhagen, for de har de fedeste møbler, der som designet til at indrette en udestue med. Først og fremmest har de nogle lækre kurvemøbler der på ingen måde virker gammeldags men tværtimod har de et moderne præg i et old fashion look. Så på den måde kombinerer du det traditionelle med det nye og der kan både fås lænestole, stole der kan bruges som spisebordsstole og skamler. Og sammen med disse stole kan man fra Broste Copenhagen også få nogle fede sofaborde der bryder med kurvemøblerne og giver et mere moderne look, ved at bordpladen er sort og står i god kontrast til kurvemøblerne.
Men selvom der er meget glas og dermed også et godt lys i sådan et rum, så skal der også nogle lamper til. Og der kan man få de flotteste Zep eller Caja lampeskærme i bambus, som giver et blødt lys og de fås både i lyst og også hvor den er malet i sort, og det kunne give en rød tråd i rummet, nu når bordpladen også er sort. Synes du det bliver for meget år der også er kurvemøbler, så fås der også de flotteste lampeskærme i papir.
En sidste detalje for at fuldende indretningen er pynte puder og tæpper til møblerne, så der bliver mulighed for rigtig at slappe af. Fra Broste Copenhagen kan man få flotte mønstrede puder med enten blomster eller sommerfugle og hertil kan fås flotte neutrale tæpper hvor farverne går igen, men samtidig giver det lidt ro til rummet.