Nye fantastiske shopping muligheder

Broste Copenhagen har et stort udvalg i moderigtigt brugskunst

Når vi taler design og indretning i dag, er der sket en ændring i vore opfattelse af Hvad der er på mode og ikke. Vi har længe haft et meget klassisk, minimalistisk og rent syn på hvordan trenden skulle være. Den trend blev for en tid bøjet lidt og gik i den anden grøft, hvor vi nærmest ikke kunne få gamle ting nok. For nu at mødes lidt midt i, hvor man helst skal have en god kombination af nyt og gammelt.
Et af de brands der har formodet at ramme netop denne kombination er Broste Copenhagen, der for eksempel har kander i keramik som vi husker dem fra førhen, men i flotte farver som er moden lige nu.
Det kan også være en lampeskærm, som minder om de traditionelle vi kender, men med et landet design og i moderigtige farver.
Men det er ikke kun når vi indretter vores hjem, at brugskunst har gjort indpas, det gør sig også gældende når vi taler om værtindegaver. Hvor man før ofte kom med en buket eller en æske chokolade, er man i dag begyndt mere at købe en lækker lille ting til hjemmet, for på den måde at bekræfte at jeg ser dig og jeg ved hvad du godt kan lide. Det kan man også gøre igennem en blomst, ved at vælge den blomst, farve eller bukettype man ved personen bedst kan lide. Men ved at finde en ting, blive det lige en lille smule mere personligt.
Igen kan man finde mange fine ting fra Broste Copenhagen, måske en lille fin krukke til opbevaring af småting, eller måske et par lækre keramik krus til når der skal veninde hygges over en kop te.
Men som vi var inde på før, så er det ofte til hjemmet vi køber brugskunst, fordi det er en nem og billig måde at forny hjemmet på. Hvis man godt kan lide ofte at skifte stil, eller bare trænger til lidt nyt at se på, er det nemmere at skifte vaser, krukker eller lysestager ud, som at skulle til at male, tapetsere eller skifte alle møblerne ud. Det er ofte ikke meget der skal til, førend man synes det ser nyt ud. På samme måde kan man med lækre sofapuder fra Broste Copenhagen få sofaen til at se ny ud igen. Eller få en neutral læder sofa til at skinne, ved blot at købe nogle mønstrede eller farverige sofapuder. Det er ofte ikke meget der skal til, for at sofaen, reolen eller hele stuen for et andet og fornyet udtryk.