Nye fantastiske shopping muligheder

Kostumer til børn og voksne. Udvalget er efterhånden enormt

Bliv klar til fastelavn Fastelavn er en kendt dansk højtid, der altid falder 7 uger før påskedag. Derfor bliver fastelavn, alt afhængig af hvornår påsken falder, holdt mellem 1. februar og 7. marts. Fastelavn er en ældgammel tradition, men helt op til 1900-tallet var fastelavn faktisk kun en fest for voksne. Før i tiden slog man katten af tønden, men tønden indeholdte ikke sød... Læs mere »

Tøj til store piger er ikke noget at skamme sig over - tværtimod

Sommeren er ved at være ovre, og vi har lige nydt de sidste solstrejf. Så nu væbner vi os mod efteråret og vinteren. Slut med at løfte vores ansigter til solen og lade vores kroppe vandre frit i varmen. For mange er den en dræbende tanke, at vi nu skal til at pakke os ind i flere lag tøj og store trøjer eller jakker. Men for en gruppe af befolkningen, er det en kærkommen tid, ... Læs mere »

En kreditkortholder med RFID safe beskytter dine kort mod tyve

I disse dage, er det ikke nok at din minimalistiske tegnebog bare er slank den skal samtidig kunne rumme en del kort og derfor er vi blevet mere kritiske og stiller væsentlig højere krav til vores kreditkortholder. Et af de mest populære brands på markedet er Secrid og tilbage i 2009 begyndte Secrid Wallet virkelig at skille sig ud fra resten af mængden med hvordan du bruger de... Læs mere »

Tøj til store piger behøver ikke at være kedeligt og farveløst

Mens modeverdenen til tider kan være langsom til at erkende det allestedsnærværende hul i markedet, hvor der tales om tøj for rigtige kvinder, er Instagram blevet et sted, hvor virkelige kroppe trives. Med en kærlighed til mode, spot-on styling, og endeløs inspiration, er disse plus-size mode bloggere og modeller meget hurtigt blevet et par af vores foretrukne feeds. Du vil ikk... Læs mere »

Zhenzi har shapewear og tøj til kvinderne med de runde former

Der er mange kvinder der ikke bryder sig om at have ne tætsiddende kjole på, fordi man kan se alle de irriterende buler og samtidig kan man se præcis hvor undertøjet sidder. Og dette gør sig især gældende for kvinder med runde former, som i forvejen synes tøj kan være en svær størrelse at købe. Derfor kan shapewear være et rigtig godt alternativ til at have på inden under kjole... Læs mere »

Broste Copenhagen har et stort udvalg i moderigtigt brugskunst

Når vi taler design og indretning i dag, er der sket en ændring i vore opfattelse af Hvad der er på mode og ikke. Vi har længe haft et meget klassisk, minimalistisk og rent syn på hvordan trenden skulle være. Den trend blev for en tid bøjet lidt og gik i den anden grøft, hvor vi nærmest ikke kunne få gamle ting nok. For nu at mødes lidt midt i, hvor man helst skal have en god k... Læs mere »

Louise Kragh øreringe er fremstillet i de bedste materialer

Man kan i løbet af et år købe sig fattig i tøj og sko, for hele tiden at have noget nyt at tage på. Og det er mange også begyndt at gøre når vi taler om smykker, fordi de gerne vil have at smykkerne skal passe til det enkelte outfit. Det er også mere brugt i dag fordi man kan købe mange billige smykker, som ser virkelig smukke ud. Et af de brands som mange kigger på er Louise ... Læs mere »

Cassiopeia dametøj til dig med former der vil klæde dig feminint

Det er som om det er tabu at gå i smart modetøj, der sidder lidt tæt, når man er kvinde og har lidt for runde former og slæber rundt på for mange kilo. Men hvem siger egentlig at det er forbudt for store piger at klæde sig smart og feminint og samtidig vise de flotte runde former lidt frem. Det er der ikke nogen der gør, så længe det gøres på en ordentlig måde og der findes rig... Læs mere »

Tøj til store piger behøver ikke være kedeligt og umoderne

Der er stadig mange modeller der er åleslanke og ligner nogen der ikke har spist i lang tid, men der er et begyndende fokus på, at det ikke kun er de tynde modeller der skal være rollemodeller for moden, men at der også kan blive plads til en str. 46 med flotte runde former. Førhen når der skulle handles tøj til store piger, var det et begrænset udvalg i et hjørne af nogle enkl... Læs mere »

Normann Copenhagen laver fede designs i klassisk stil

Vi er i blevet langt mere kvalitetsbevidste og har et langt større fokus på design end der nogensinde tidligere har været. Og der findes mange fede designs, hvor nogle af dem udfordrer den traditionelle stil og andre kombinerer på klassisk vis det retro med det ny moderne high tech look. Et af de fedeste mærker er det det danske brand Normann Copenhagen, som har fingeren på pu... Læs mere »

Ofelia følger trenden og er hele tiden med på moden

Står du og mangler tøjet til julefrokosten eller måske er det nytårsaften der er den næste store fest, hvor der skal købes nyt tøj til. Synes du det er svært at finde det helt rigtige mærke eller måske den model du synes sidder helt perfekt på dig. Tager du for eksempel mærket Ofelia så finder du et mærke der har stort fokus på pasform og komfort og samtidig er tøj holdt i en f... Læs mere »

Zhenzi dametøj har stort fokus på god pasform og lave priser

Nu nærmer tiden sig hvor alle årets julefrokoster løber af stablen og derfor vil mange også gerne ud og have lidt nyt tøj, så vi kan føle os smarte når vi er afsted. Men det kan godt være lidt af en personlig overvindelse at skulle finde det nye sæt, hvis man er en pige med dejlige runde former og derfor skal op i de lidt større størrelser. Men med mærket Zhenzi er det ikke nog... Læs mere »

Broste Copenhagen hvis du har fokus på, at købe kvalitet

Bor du i et lille hus og kniber det med pladsen, så kan en mulighed være at bygge en udestue på eller også kendt som en vinterstue. Hvis den bliver bygget rigtigt og godt isoleret, vil du have mulighed for at benytte den hele året rundt. Og det giver lige det ekstra rum som rigtig mange familier står og mangler. Den næste udfordring er så hvilke møbler der skal køber for at ind... Læs mere »

Louise Kragh øreringe designer creoler og ørestikkere i flot design

Hvis du står og skal til fest og ikke ved hvilke smykker du skal tage på og er på udkig efter nogle nye, så findes der mange rigtig flotte og enkle smykker. Hvis du er glad for porcelænssmykker og gerne vil have et dansk design, er Louise Kragh måske lige det helt rigtige for dig. Hendes kollektion består af helt unikke serier bestående af øreringe, halskæder og armbånd. Louise... Læs mere »

Koziol designer spændende og nytænkende produkter til hjemmet

En gruppe designere fra hele verden står bag de sjove produkter, der typisk kan genkendes på deres finurlige udtryk i kraftige farver. Genstandene er lavet i stærk plast og findes ofte i spøjse former, der ikke svarer til vores klassiske opfattelse af genstanden eller af materialet. Hvad siger du til en osteskærer eller pizzakniv udelukkende i plastik? De fleste kender den lil... Læs mere »