Nye fantastiske shopping muligheder

Sommerhus er en meget attraktiv investering. Klik ind på udlejnings portalen og tilmeld dit hus

Sommerhus – en attraktiv investering

Udbuddet af danske sommerhuse til salg har aldrig været større end det er i dag. Lange liggetider og desperate sælgere betyder, at der nu kan handles sommerhus med rigtig store afslag på prisen.
Sammen med en lav udlånsrente, så betyder det at investering i et sommerhus igen ligner en attraktiv investering. Vel og mærke hvis du vælger at udleje sommerhuset – enten via et udlejningsbureau og/eller ved privat sommerhusudlejning.
Ved at udleje privat kan der ofte opnås en større lejeindtægt, da man sparer udlejningsbureauernes provision, som ofte udgør 30-40% af lejeprisen. Men for at opnå fuld belægning og dermed en høj lejeindtægt, så kræver det at man får sommerhuset eksponeret maksimalt på nettet.

Her kan man vælge Sommerhusportalen, som er en af Danmarks største sommerhusportaler. Her kan det nyerhvervede sommerhus for få kroner annonceres over for både danske og udenlandske lejere via ferienhausportal-daenemark.de - den tysksprogede udgave af portalen.

Lejeindtægten ved udleje af sommerhuse er i Danmark yderst gunstige. De første 20.000 kr. er nemlig skattefrie. Af restindtægten, er det kun de 60% som er skattepligtige som kapitalindkomst.