Nye fantastiske shopping muligheder

Plasttæpper er lækkert design og samtidig nemt at rengøre

Tidens trend skifter hele tiden og der er nogle der er kommet for at blive, hvor andre skifter igen efter en tid. Man har i mange år haft gulv til væg tæpper i de fleste rum, men det har i en del år været moden at have enten et klinkegulv eller et trægulv. Der er meget delte meninger om hvad der er rigtigt og forkert, men skal man tage de sundhedsbriller på, som mange er iført i dag, så er det klart en fordel med et klinke- eller trægulv frem for gulvtæpper overalt. Et gulvtæppe er en kilde til opsamling af skidt, selvom man støvsuger dagligt vil man ikke kunne fjerne alt skidtet.
En af udfordringerne for mange ved et klinke- eller trægulv er, at det virker koldt og farveløst, men det kan sagtens løses ved løse tæpper og en af de helt store trends er plasttæpper.
Der er mange fordele ved ved at vælge denne type. For det første kan de både ligge ude og inde og uanset hvor de ligger vil du opleve en væsentlig længere levetid end på et almindeligt kludetæppe. Faktisk siger man at plasttæpper sagtens kan ligge ude i 10 år, uden at det kan ses på dem. Og når det skal rengøres kan det blot skrubbes med en blød børste og skylles af med haveslangen eller også kan det smides i vaskemaskinen og ligges til tørre. Og grundet materialet er tørretiden væsentlig kortere end med et almindeligt kludetæppe, som suger vandet til sig, hvor tæppet af plast nærmest skyer vandet fra sig.
Derfor er det også et rigtig godt valg til måtter, for hvem kender ikke at man er kommet ind ude fra regnen eller med sne under skoene og så stillet dem på måtten. Og når så man går hen over måtten næste gang har man plask våde strømper, fordi måtten har opsamlet alt vandet.
Der er dog lige en lille ting man skal have for øje, hvis man vælger en plasttæpper som løber til en lang gang kan det være en fordel at ligge et skridsikkert underlag nedenunder, men på de små måtter og løbere burde det ikke være nødvendigt.