Nye fantastiske shopping muligheder

En centralstøvsuger er en god løsning til allergikere

Hvis du eller en anden i din familie lider af allergi, er det endnu vigtigere at have fokus på rengøringen da støv, støvmider, nullermænd med mere kan forværre helbredstilstanden for en med allergi. Det er først og fremmest vigtigt at der bliver luftet ud op til flere gange om dagen, dog har du pollen allergi skal er der specielle regler for udluftning. Men ellers siger men 5-10 minutters gennemtræk hver gang. Og efter bad, brug af hårlak og andre lignende aktiviteter.
En anden regel er, at der skal gøres grundigt rent en gang om ugen og der skal luftes ud både under og efter rengøring, da støv bliver hvirvlet op under rengøring. Hvis du vil hjælpe dig selv og undgå at støvet vender tilbage i huset under støvsugning, så kan en centralstøvsuger være et godt alternativ. Det smarte ved den er nemlig at når du støvsuger, så ryger støvet igennem slangen, ud i væggen hvor rørene ligger og helt ud i beholderen som oftest er gemt af vejen i rum uden for huset, for eksempel i et teknik rum. Så undgår du at støvet blæser tilbage i rummet, ligesom det kan gøre med en almindelig støvsuger.
Du skal sørge for at varme rummene op til 20 grader i dag timerne og soveværelserne som oftest gerne skal være lidt køligere til nat, kan du så lufte godt ud inden du går i seng og skrue lidt ned for varmen natten over. Du skal bare huske at skrue op for varmen igen næste morgen.
Når du tørrer tøj er det bedst at gøre enten i tørretumbleren eller hænge tøjet udenfor, hvis du tørrer tøjet inden for så afgiver det en del fugt, som ikke er godt. Udluftningskanaler er også en af de store syndere, så når du har din centralstøvsuger fremme alligevel, så tjek lige om de er rene for ellers er det nemt lige at rense dem med støvsugeren, når du i forvejen er i gang.
En sidste ting du kan være opmærksom på er at du ikke har for mange lodne overflader og ikke for mange nips og møbler der kan samle støv og gøre rengøringen med din centralstøvsuger alt for besværlig.