Nye fantastiske shopping muligheder

En centralstøvsuger kan installeres i et eksisterende hus

Står i for at skulle bygge nyt hus og vakler i mellem at skulle installere et centralt støvsugeranlæg eller bare beholde den gamle støvsuger. Så læs med her og bliv lidt klogere på den centrale støvsuger, inden du vælger hvilken model i skal have.
Skal du købe et centralstøvsuger system til dit hjem, hvad er så den bedste løsning at købe?
Hvis du gerne vil være i stand til at støvsuge dit hus hurtigt og roligt, uden at trække rundt med en støvsuger, skal du overveje at installere et indbygget støvsuger system.
Med en indbygget støvsuger, er alt hvad du er tvunget til at bære på, er en letvægts slange og en stav med et rengørings hoved på. Når du sætter slangen ind i et af stikkene på væggen eller ved gulvet, slår vakuumet automatisk til. Støv og snavs suges op gennem slangen ind i et rør af PVC-rør, der løber gennem husets vægge, gulve eller loft til en stor motor og snavsopsamler beholder, som typisk er monteret er sted af vejen, såsom kælder, garage eller bryggers. Du kan købe centrale vakuumsystemer online.
Fordi vakuum motoren er placeret uden for hørevidde, kan du støvsuge roligt uden at forstyrre TV eller telefonsamtaler. Og fine støvpartikler bliver ikke blæst tilbage i opholdsstuer som typisk sker med de fleste bærbare støvsugere. En anden vigtig faktor, at tænke på, især for folk med allergi og som er følsomme overfor luftbåret støv. Støvopsamleren skal typisk kun tømmes to eller tre gange om året.
Før du går ud og køber et hvilket som helst centralstøvsuger anlæg, skal du sørge for, at systemet er passende til dit hus. Hvis det er tilfældet, skal du vælge den rigtige størrelse system og mængden af ​​rør og antallet af komponenter, der er nødvendige.
Men hvordan fungerer sådan et system så egentligt?
De fleste huse har brug for en eller to indløb på hver etage og centralt placeret. Selvom indløbene er bedst placeret langs bunden af ​​indvendige vægge, kan de installeres i gulve, hvis de er placeret sådan at man ikke kommet til at gå på dem. Alle gulv indgange skal have metal dæksler påmonteret.
Tre eller fire indløb er normalt tilstrækkeligt til et 3,000- kvadratmeter hus, hvis de centralt er placeret. Den lange slange gør det muligt at støvsuge to eller tre værelser fra et enkelt indløb.
Er en centralstøvsuger det rigtige valg for dig?
Selvom centrale vakuum systemer er en vidunderlig bekvemmelighed i de fleste hjem, er det ikke udelukkende den rigtige beslutning for alle. Indbyggede centrale vakuum systemer er lettest at installere i nybyggeri, så hvis du allerede har åbnet væggene pga. ombygninger eller andre forbedringer i hjemmet, er det en glimrende mulighed for at installere et af ​​disse systemer, uden for meget besvær.
Men stadig skal du huske, at der kan eftermonteres centralstøvsuger, i de fleste eksisterende huse med relativ lethed. Hvor nemt det er, afhænger af dit hus eller mere specifikt om der er adgang til en kælder, skunk eller loft, til at dirigere rørføringen. I enkelt etagers hus med en kælder eller skunk kan slangen køre under gulvet og komme op i kort afstand i vægge eller direkte betjenes med et gulv indløb, hvilket er langt den nemmeste metode, når det skal eftermonteres.
Så hvad enten du bygger nyt eller det skal efter monteres, så er der mange relative nemme løsninger.