Nye fantastiske shopping muligheder

Søg flagstang træ og se fordele og ulemper kontra glasfiber

Når først du har taget beslutning om at du vil have en flagstang i haven, så du kan flage på alle flagdage, fødselsdage og ved andre festlige lejligheder, bør du også overveje grundigt hvilken type flagstang du vil have. Der findes flagstænger i træ, metal og glasfiber og selvom en flagstang træ ikke nødvendigvis er den mest økonomiske eller letteste flagstang, både med hensyn ... Læs mere »

En centralstøvsuger kan installeres i et eksisterende hus

Står i for at skulle bygge nyt hus og vakler i mellem at skulle installere et centralt støvsugeranlæg eller bare beholde den gamle støvsuger. Så læs med her og bliv lidt klogere på den centrale støvsuger, inden du vælger hvilken model i skal have. Skal du købe et centralstøvsuger system til dit hjem, hvad er så den bedste løsning at købe? Hvis du gerne vil være i stand til at... Læs mere »

En vimpel bruges både i flagstangen og ved sportsbegivenheder

Rigtig mange husstande har en flagstang stående i haven og det er hverken særligt pænt eller traditionen at have en tom flagstang stående. Derfor vælger mange, at hejse en Dannebrogsvimpel op i flagstangen, når ikke den bruges til anden form for flagning. Vimplen må sidde i hele døgnet rundt og bør kun tages ned når der skal hejses et andet flag. Når man køber en vimpel, skal ... Læs mere »

En flagstang sokkel skal monteres korrekt for at kunne holde

Når uvejret raser er der ofte mange ting der river sig løs og flyver rundt. En af de oftest sete flyvende genstande er efterhånden trampolinerne, de står i alle haver og mange ”glemmer” eller vælger ikke at fastmontere dem. Og grundet den store springdug, skal der ikke så meget vind til førend den letter fra jorden. Men Der er også mange flagstænger der ligger sig ned når det ... Læs mere »

En flagstang i glasfiber kræver ikke så meget vedligeholdelse

I dag Danmark er der tradition for at bruge vores Danebrog ved mange lejligheder. Men er der bestemte regler for hvor, hvornår og hvordan forholdene skal være. Egentlig er der ikke et bestemt regelsæt for hvor høj en flagstang skal være, men dog anbefales det at man køber en med udgangspunkt i husets højde. Det vil sige at den hverken bør være for høj eller for lav, så det ka... Læs mere »

Plasttæpper er lækkert design og samtidig nemt at rengøre

Tidens trend skifter hele tiden og der er nogle der er kommet for at blive, hvor andre skifter igen efter en tid. Man har i mange år haft gulv til væg tæpper i de fleste rum, men det har i en del år været moden at have enten et klinkegulv eller et trægulv. Der er meget delte meninger om hvad der er rigtigt og forkert, men skal man tage de sundhedsbriller på, som mange er iført ... Læs mere »

Montering af flagstang er ikke svært blot følg vejledningen

Når du investerer i en flagstang er det også vigtigt at du får den monteret rigtigt så den kan holde til alle slags vejr og ikke lige pludselig vælter ned i taget på huset. Det er ikke fordi det er så svært, der er blot et par enkle regler der skal overholdes og så er du klar til at kunne hejse flaget hver gang der er en anledning til det. Første step ved montering af flagstan... Læs mere »

En centralstøvsuger er en god løsning til allergikere

Hvis du eller en anden i din familie lider af allergi, er det endnu vigtigere at have fokus på rengøringen da støv, støvmider, nullermænd med mere kan forværre helbredstilstanden for en med allergi. Det er først og fremmest vigtigt at der bliver luftet ud op til flere gange om dagen, dog har du pollen allergi skal er der specielle regler for udluftning. Men ellers siger men 5-1... Læs mere »

Dannebrogsstander et alternativ til en vimpel på den høje flagstang

Der er rigtig mange husstande der har en flagstang i haven og det ser da også rigtig godt ud når der er fødselsdag og der nærmest er en flagalle op gennem gaden, når gæsterne kommer kørende. Og ikke mindst er det altid en dejlig følelse at vide at der er nogen der har husket ens fødselsdag og vil hejse flager for at fejre dig. Men når ikke lige der er en højtid der skal fejres,... Læs mere »

Flagstang glasfiber er vedligeholdelsesfri og skal kun vaskes

Det at have en flagstang forpligter, for har du en i haven så forventes det også at man flager, hver gang der er en anledning til det. Så det kræver lige nogle overvejelser inden man monterer en i haven. Man bør overveje hvornår vil vi flage, hvilke anledninger synes vi er relevante og ikke mindst for hvem. Er det når hele gaden har fødselsdag, barnedåb, bryllup, begravelse osv... Læs mere »

trægulv tilbud fik du brugt håndværker fradraget

Hvis du bor i egen bolig, ved du sikker godt hvordan du kan forøge din bolig pris. Mange mennesker har udnyttet muligheden ved håndværker fradraget og fået lavet forbedringer på deres bolig til egen fornøjelse, men også for at få boligen til at synes mere attraktiv og forøge boligens værdi. Det har været muligt at finde et godt trægulv tilbud, og få det lagt med muligheden for... Læs mere »

Sommerhus er en meget attraktiv investering. Klik ind på udlejnings portalen og tilmeld dit hus

Sommerhus – en attraktiv investering Udbuddet af danske sommerhuse til salg har aldrig været større end det er i dag. Lange liggetider og desperate sælgere betyder, at der nu kan handles sommerhus med rigtig store afslag på prisen. Sammen med en lav udlånsrente, så betyder det at investering i et sommerhus igen ligner en attraktiv investering. Vel og mærke hvis du vælger ... Læs mere »

Flagstangsshoppen har alt hvad man behøver inden for flagstænger

I Danmark er det meget normalt at have en flagstang i sin have. Når man så har en fødselsdag, bliver der hejst et dannebrogsflag, som indikere at man har noget at fejre. Det er et symbol som man ser gang på gang i Danmark. Mange hejser vimpler, når dannebrog ikke er hejst. Flagstangsshoppen har alt hvad man behøver, når man vil anskaffe sig en flagstang m.m. Både store og almin... Læs mere »

Plankegulve er slidstærke og lækkere at se på.

Gulvene i et hus er det i huset der bliver belastet mest. Alt efter hvor man befinder sig i huset og hvordan det er indrettet er der nogle rum der er hårde ramt end andre. Indgangen, køkkenet og stuen er nok nogle af de rum der er mest belastet af trafik i forskelligt fodtøj stole, vand mad og hvad disse gulve ellers skal tage i mod. Derfor er det vigtigt at man får noget gulv ... Læs mere »

C 20 indekset er en oversigt over handlede aktier

Nogle af Danmarks bedste aktie-virksomheder, eller med de mest handlede aktier er registeret på C20 indekset på Københavns fondsbørs. Det er et prisindeks over de 20 mest handlede aktier på fondsbørsen, hvor man så, 2 gange om året kan skifte virksomhederne ud. Nogle af Danmarks allerstørste virksomheder er at finde på listen, blandt andet Carlsberg, Mærsk og Novo Nordisk er at... Læs mere »

Vinduer og døre i god kvalitet sparer på varmeregningen

Skal du forbedre eller renovere vinduerne eller dørene din bolig og samtidigt ønsker at få et sundere indeklima, anbefaler vi at du enten kontakter os pr. telefon eller prøv selv at beregne din pris på hjemmesiden. Vores vinduer og døre specialproduceres teknisk set efter dine mål uden at du bliver pålagt ekstragebyrer for specialmål etc… Grundmaterialet i vinduerne og dørene ... Læs mere »

Smukke design lamper giver rummet et flot look

Jeg har lige opdaget hele den verden der er på nettet med bloggere, der findes uendelig mange emner som folk blogger om, det vil sige at de skriver om det de brænder for og heldigvis for dem, finder de hurtigt ligesindede. Jeg er f.eks blevet fast læser af en blog om design lamper, det er helt vildt hvad forfatteren ved om alle de kendte designere. Jeg har altid været vild med ... Læs mere »

Kloakrensning - hvis du vil have hurtig service, så se her

Der er nogle gang, hvor man har problemer med afløb, hvor det kan vente til næste uge, og der er nogle gange, hvor det bare skal være her og nu. Det er derfor super, at man kan få lige præcis den hastighed man har brug for. Hvis du kan vente indtil det passer leverandør, så kan du spare mange penge, og det hænger naturligvis sammen med, at de ikke har nogen transport, så derfor... Læs mere »

Mangler du en flagstang så se online, der er billige flagstænger

Opsætning af en flagstang er langt lettere end de fleste tror, man skal bare vælge hvor flagstangen skal stå- og inden dag skal man selvfølgelig have besluttet om man er til træ flagstænger eller flagstænger i glasfiber, og hvordan man ønsker sin stang monteret. En glasfiber stang på et vippebeslag, er noget af det letteste at have, og du kan selv lægge stangen ned, så du kan s... Læs mere »

Stoppet kloak i huset

Findes der noget værre end en stoppet kloak ? Ikke hvis du spørger mig, men gudskelov kan dette problem løses ret nemt. Det kræver bare at man får fat i et firma, som kan yde en effektiv kloakservice, ret hurtigt. Det var jeg så heldig, at finde da jeg den anden dag opdagede, at jeg havde en stoppet kloak hjemme i mit hus. Der kom en mærkelig lugt, som bare blev kraftigere og k... Læs mere »