Nye fantastiske shopping muligheder

Punge skal i dag opfylde langt flere behov end tidligere

Tidligere gik alle rundt med en pung og designet var af en vis størrelse, for der skulle være plads til kørekortet som er væsentligt større end det man får i dag. Man havde også langt flere kontakter på sig og sidst men ikke mindst skulle mange også have plads til et checkhæfte.
Sådan er det ikke længere, folk har stadig punge, men mange har ikke de traditionelle modeller, som du kender fra dine forældre, men derimod har flere og flere mænd en kreditkortholder eller endda bruger de telefoncoveret som en kombination af cover og pung.
Derimod kvinder, de går enten samme vej altså en mindre pung, som de kombinere med en taske, for at kunne have alle de ting med, de skal bruge.
Ellers så vælger de en clutch, som er en lille taske, men ikke større end den kan bruges til opbevaring af penge, kort en lipgloss og lignende.

Men hvilken model eller hvilket brand skal man så vælge, for der er rigtigt mange på markedet.
Et af de meget populære brands er Ögon, som oprindeligt stammer fra Sverige, men som sidenhen har flyttet produktionen til Frankrig.
De er så populære, fordi de opfylder de krav der stilles til punge eller kreditkortholdere i dag, samtidig med at de har et flot klassisk og moderigtigt design. Det elegante udseende gør dem attraktive for alle typer af mennesker, lige fra direktøren der skal have en elegant holder til sine kort og til chaufføren eller håndværkeren, der ikke gider rende rundt med en pung i baglommen.

Men Ögon har også vundet ind på markedet, ved at designe mini tasker, som fungere som en pung men med god plads og skulderstrop. Og så har det også en stor betydning at den findes o mange fede farver, mønstre m. m.
En sidste detaljer der ska nævnes, er at den er RFID safe, som kommer til sin ret, i dette moderne samfund, hvor der findes så mange muligheder til at opsnappe kortdata m.m.
RFID safe betyder at der nærmest dannes et bur rundt om dine kort og der kan ikke opsanppes data, så længe de ligger i din Ögon kreditkortholder.

Men der er også andre velansete brands på markedet, for eksempel Troika, som er blevet kendt for deres punge som fungere som en pengeclips. Der er plads til de mest gængse kort og så sedler. Der er modsat en Ögon ikke plads til mønter, dem vil du skulle have ved siden af i lommen.
Så det afhænger lidt af ens behov, hvilken model der er det bedste køb til den enkelte.

Sidst skal nævnes en model, som fungerer både som pung og kortholder, det er en secrid miniwallet. Denne type kombinerer punge og kreditkortholdere i et på den mest geniale og elegante måde. Den har vundet red dot design prisen, fordi funktionalitet og design er så genialt og unikt. Den er nem at håndtere, da den har en ”skyd ud” funktion til kortene, så de er nemme at komme til når der skal betales. Og samtidig er der et rum til opbevaring af mønter og kvitteringer, så de ikke flyder rundt i bilen eller lommerne.