Nye fantastiske shopping muligheder

Proteinbar – Både til at øge din muskelmasse, men også til vægttab

Igennem de seneste 30 år har forskellige slanke- og livstilskure på skiftevis været oppe og vende som nye næsten magiske genveje til en flottere krop og et sundere liv. I øjeblikket er en proteinbar i ny og næ den hellige gral i forbindelse med de meget omtalte proteinkure. Proteinkure er en fællesbetegnelse for livsstilsændringer, der centrerer sig om et stort proteinindtag fx paleo også kaldet stenalderkost.
Tidligere har den hellige gral inde for livstilsændringer været fedtfrie diæter. Altså spisevaner hvor udgangspunktet var at undgå fedt i maden. Her tog man ikke hensyn til, hvilke fedttyper og fedtsammensætninger der var tale om. Det har dog vist sig senere, at fedt ikke nødvendigvis er så skadeligt, som man gik og troede, og fedtfrie spisevaner er derfor også gået af mode.
På baggrund af tidligere erfaringer skal man derfor måske være forsigtig med at erklære proteinrige kure for den eneste rigtige vej til et bedre liv. De positive effekter ved at spise mad med et højt proteinindhold er dog tilstede i så stor en grad, at man bestemt skal overveje det. Protein mætter rigtig godt, og til dem der kæmper mod den lille sult, vil en proteinholdig kost ofte hjælpe på et stabilt blodsukker, som igen betyder at du undgår trangen til at snacke. Har du alligevel brug for et lille mellemmåltid kan en proteinbar fx være en god løsning.