Nye fantastiske shopping muligheder

Magnetmadrasser kan hjælpe på mange forskellige symptomer

Vi lever alle et liv i højeste gear, hvor vi altid er på farten og på vej til det næste. Det kan nogen gange godt, komme til udtryk via vores krop, at den siger stop og kommer lidt i ubalance. Men der er flere ting man kan gøre, for at hjælpe kroppen tilbage på kurs, så den kan klare hverdagens strabadser igen.

En mulighed er at investere i magnetmadrasser og sove på dem hver nat – det er det eneste rigtige, hvis du spørger en, der tror på det alternative og en der mener at der er mere mellem himmel og jord end vi lige kan se.
De mener, da magnetisme er afgørende for liv og helbred, at det er meget klogt at supplere søvnen med magnetiske impulser via madrassen eller en magnetisk rullemadras.
Deres overbevisning er, at magnetiske felter er afgørende for at bevare sundheden.

Der er to former for elektromagnetiske felter, der er er dem de fleste af os lever og arbejder omgivet af, disse elektromagnetiske felter som findes i vores moderne miljøer. Desværre siges det, at deres højere frekvens stimulation kaster kroppens celler (som fungerer ved meget lave frekvenser) ud af resonans, det forårsager celle træthed og øget sandsynlighed for funktionsfejl i kroppen.
Derfor siger de, at hvis man sover på magnetmadrasser hver nat, tillader magnetisk energi fra permanente, keramiske magneter, at aktivere alle væv i kroppen gennem en proces kaldet magnetisk resonans. Dette giver din krop energi og mulighed for, at fungere på et højere niveau og langt mere effektivt.

Men har alle glæde af, at sove på en magnetmadras?
Egentlig ja, så er der ikke noget der taler imod at sove på den, men især personer med kroniske rygsmerter, rapporterer at de opnår betydelig lindring ved at sove på magnetiske rullemadrasser og bruge magnetiske sædehynder. Tennisalbue, karpaltunnelsyndrom og andre sene- eller ligament problemer kan hele hurtigere når de er indpakket i magnetiske bandager eller magneter anvendes på området. I nogle hospitaler, er stærke elektromagnetisme bruges til at fremskynde heling af brækkede knogler. Regelmæssig brug af magneter kan endda hjælpe med at forhindre astma og lindre hovedpine. Fordelene ved magnetisk terapi er ofte vist sig i den første time af behandlingen, undertiden tre eller fire dage med konstant behandling er påkrævet.
Andre forhold, der kan have gavn af brugen af magneter omfatter gigt, gigt, multipel sklerose, fibromyalgi, og søvnløshed, for at nævne et par stykker.

Et andet ofte stillet spørgsmål er, er det sikkert for alle at sove på magnetmadrasser?
Magneter er sikre til brug af de fleste mennesker med undtagelse af personer, der har pacemaker, insulinpumper eller andre automatiserede medicin systemer, stenter eller enheder. Da undersøgelser aldrig er blevet udført på gravide kvinder, rådgiver vi kvinder til at holde op med, at bruge magneter, mens de er gravide.

Må man godt sove på magnetmadrasser, hver nat?
Eftersom der ikke er negative bivirkninger er det ikke skadeligt at bruge dem kontinuerligt, hvis det er nødvendigt. Den bedste tommelfingerregel er, hvis du har smerter, så skal du blot benytte magneter alt det du kan. Hvis smerten aftager, prøver du at tage dem væk. Hvis smerten vender tilbage, sætte du dem tilbage på. Hvis du sover på den magnetiske madras alle dage om året, kan den begynde at miste dens effektivitet.

Hvordan finder man frem til hvilket produkt der er bedst til en?
Generelt er det tilrådeligt at bære magneter direkte over det område hvor smerten eller skaden er, når det er muligt. Magnetiske rullemadrasser er ideelle til overordnede sundhedsmæssige fordele samt kroniske smerter og søvnløshed. Du kan med fordel tage kontakt til en forhandler af magnetmadrasser, de er dygtige og erfarne i brugen af ​​terapeutiske magneter og de vil kunne hjælpe dig med at afgøre, hvilke produkter der ville være det bedste til dit behov.