Nye fantastiske shopping muligheder

En magnetmadras kan hjælpe en til at få bedre livskvalitet

Mange mennesker døjer med diverse skavanker, som dem der kommer med alderen. Skavanker som gigt, led smerter er noget mange døjer med. Men også problemer som kolde hænder og fødder, træthed, dårligt blodomløb og søvnløshed, er noget der generer rigtig mange mennesker og påvirker deres livskvalitet. Men der er ingen grund til at fortvivle og gå og kæmpe med det, når der er noget der kan lindre eller helt afhjælpe problemet.
Hvis man anskaffer sig en magnetmadras, vil mange opleve at generne bliver mindre eller helt ophører.

Magnetterapi og magnetiske stråler er noget, der har været kendt og brugt som terapi form i mange tusinde år. Men hvad er det magnetisme og magnetfelter for noget hokus pokus, tænker mange?

Men der er ikke meget hokus pokus over det, det er blot nogen der har fundet ud af at bruge den stråling, som i forvejen naturligt kommer fra jorden til at behandle mennesker og sågar også dyr, mod forskellige skavanker.
De har fundet ud af, at vi har nogle cellegrupper i kroppen, som hver har sin egen frekvens og ved at påvirke disse frekvenser, kan man enten aflede negativ energi ud af kroppen eller tilføre positiv energi til kroppen.
Så det er en behandlingsform, der er anvendelig mod meget – der er derfor også mange der bruger denne behandlingsform i forbindelse med depressioner, ved at man tilføjer noget positiv energi, vi magnetterapien.

Men det er ikke udelukkende ved hjælp af terapi, at det er effektivt, men kan også ved bare at sove på en magnetmadras opleve, at der sker en forskel og med forbedrer ens livskvalitet.

Men hvordan er det lige man tilfører en madras magnetisk effekt, uden det er ubehageligt at sove på?

En magnetmadras er opbygget således at det er en almindelig madras, med enten et betræk af bomuld eller merino/kashmir uld. Og i dette betræk er der indsyet mellem 8 – 14 magnetbaner, som alt efter hvor mange baner der er tale om, danner et antal magnetfelter, som er dem der går ind og påvirker kroppen, mens man sover. En madras med 14 magnetbaner, vil resulterer i 800 – 900 magnetfelter.
Der er kommet ny og forbedret model på markedet, hvor man udover magnetbaner også kan få en magnetmadras der er trykaflastende, hvilket kan være en fordel, for en del af disse brugere da nogle af deres skavanker er skyld i at de ligger en del i sengen.

En anden fordel ved magnetmadrasser fra VI-DO er, at de er opbygget sådan at sved og fugt, nemt blive transporteret væk fra kroppen, så du ikke ligger og sveder hele. Dette gælder både for bomuld og uld modellerne, så ingen grund til at vælge den lækre kvalitetsuld madras fra pga. Varme problemer.

Kan alle bruge en magnetmadras?

Som udgangspunkt kan alle sove med magnetmadrasser, der er dog enkle undtagelser som for eksempel hvis man har en pace-maker, da den kan påvirkes af de magnetiske stråler og gravide anbefales at tale med deres læge, inden de benytter denne type madras.
Det er ikke nødvendigvis et problem og derfor anbefales det, at man rådfører sig med ens egen læge som kender en og er den der bedst kan rådfører den enkelte person.