Nye fantastiske shopping muligheder

Koziol er unikt design med et sjovt og friskt lille tvist

Hvis du står for at skulle flytte hjemmefra og gerne vil have smarte designs uden at det skal koste en formue, så er der selvfølgelig mange mærker der går det muligt. Men hvis du samtidig gerne vil have et design der skiller sig lidt ud fra mængden og har lidt kant i forhold til designet. Så vil et blik på sortimentet fra det tyske brand Koziol klart falde i din smag.
De har designet mange nyttige dagligdags ting men med et tvist så de bliver sjovere og mere unikke. Alt fra dette brand er fremstillet i kvalitets plast og derfor kan det uden problemer ryge en tur i opvaskemaskinen.
Det er muligt at indrette hjemmet med afsæt i alle de sjove og unikke designs, for branden dækker over et sortiment til hele huset. Du vil kunne finde alt lige fra køkken service, til lamper, til badeværelse artikler og kontor ting.
Skal du for eksempel have gæster til at hyggeligt tapas arrangement, så kan Koziol også være med der. Du kan købe smarte tapas gafler i flere farver, lige til at stikke i alle de små lækkerier. Eller til at anrette en lille lækker haps i stedet for at bruge kedelige tandstikker. Og i samme serie fås også nogle smarte og dekorative skåle som du vil kunne bruge til alt. De er opdelt i fire små rum, så der er plads til flere slags tapanader eller nødder. Fra samme brand blot en anden serie end Kant, fås Babell eller Betty etager som er et fad der kan bruges som små enkelte fade eller bygges sammen til opsats. Disse fade fås i flere forskellige størrelser, både i højden og i omfanget.
En anden sjov lille serveringsdetalje fra Koziol er deres Leaf serveringsblad, de er designet som små blade hvor der kan ligge lidt nødder eller en lille haps og samtidig er der i designet også tænkt på at det skal kunne ligge oven på et glas, hvilket gør dem meget anvendelige ved når der skal afholdes stående receptioner, da det giver mulighed for at have lidt mad og noget at drikke mens du samtidig har en hånd fri til at hilse, spise og så videre. Og mens vi er i den boldgade, har de faktisk også nogle ”små tasker” der kan hænge på siden af glasset, egentlig er de designet til at komme tebrevet i når du er færdig med det, men de fungere også rigtig godt som en lille sjov detalje til et stående taffel.
Så er du til unikt design med et tvist, så skal du klart se på Koziol, for stilen er gennemført og i høj kvalitet.