Nye fantastiske shopping muligheder

Kompressiosukat voivat parantaa suorituskykyä juoksun aikana

Jokainen meistä varmasti ajattelee, että pitäisi treenata enemmän, mutta tekosyitä toimeen ryhtymiselle riittää jonoksi asti. Jo ajatuskin harjoittelun rankkuudesta ja särkevistä lihaksista saavat meidät luovuttamaan. Jos sen sijaan olet päättänyt että haluat juosta, kokeile treenata kompressiosukkien kanssa, olisiko niistä apua jalkojen tuntumiseen raskailta ja kipeiltä. Komp... Læs mere »

Magnetterapi kan være en stor hjælp ved udvalgte smerte former

Der er mange i dag, der lider af forskellige sygdomme. Nogle diagnosticeret og andre mere skjulte, som man bare døjer med, men ikke kan sætte navn på. Men lige frustrerende er det og lige nødvendigt er det, at finde en måde hvor man an afhjælpe generne. Der findes ligeledes rigtig mange behandlingsmetoder, såvel medicinske som alternative: En af de metoder der har gjort stort ... Læs mere »

Support stockings provide good support to pregnant legs and stomachs

Which kind of stockings – knee-high, stay-ups or panty hose - women prefer to wear is a matter of taste. Once you are pregnant, knee-high stockings may feel uncomfortable and you just don’t feel very sexy wearing stay-ups, so quite a few pregnant women choose support stockings. Panty hoses offer support all the way up, including part of the stomach, and of course you can also w... Læs mere »

Compression stockings are worn by many people on a daily basis

The vast majority of people associate compression stockings with elderly people, but that doesn’t hold true anymore. It turns out that a lot of people would benefit from wearing compression stockings. Support stockings, or compression stockings which is their proper name, is a proven and well documented method for increasing the blood circulation in the legs. But what is the a... Læs mere »

Magnetmadrasser kan hjælpe på mange forskellige symptomer

Vi lever alle et liv i højeste gear, hvor vi altid er på farten og på vej til det næste. Det kan nogen gange godt, komme til udtryk via vores krop, at den siger stop og kommer lidt i ubalance. Men der er flere ting man kan gøre, for at hjælpe kroppen tilbage på kurs, så den kan klare hverdagens strabadser igen. En mulighed er at investere i magnetmadrasser og sove på dem hve... Læs mere »

Punge skal i dag opfylde langt flere behov end tidligere

Tidligere gik alle rundt med en pung og designet var af en vis størrelse, for der skulle være plads til kørekortet som er væsentligt større end det man får i dag. Man havde også langt flere kontakter på sig og sidst men ikke mindst skulle mange også have plads til et checkhæfte. Sådan er det ikke længere, folk har stadig punge, men mange har ikke de traditionelle modeller, som... Læs mere »

En magnetmadras kan hjælpe en til at få bedre livskvalitet

Mange mennesker døjer med diverse skavanker, som dem der kommer med alderen. Skavanker som gigt, led smerter er noget mange døjer med. Men også problemer som kolde hænder og fødder, træthed, dårligt blodomløb og søvnløshed, er noget der generer rigtig mange mennesker og påvirker deres livskvalitet. Men der er ingen grund til at fortvivle og gå og kæmpe med det, når der er noget... Læs mere »

Compression socks are used to prevent blood clots

Today, there is much focus on wearing the right socks for travelling, running and even during pregnancy. However, in everyday language, we talk about two kinds of socks; one is the compression sock as we know it from the old days. The compression sock compresses muscles and venous valves, thereby helping the blood flow more easily back to the heart. At the same time, the fluid ... Læs mere »

Kompressiosukat ovat tänä päivänä urheilijoiden ahkerassa käytössä

Aktiivijuoksijoiden keskuudessa käytetään yleisesti pitkiä sukkia, jotka ehkäisevät jalkojen väsymistä juoksun aikana ja helpottavat rasituksen jälkeistä palautumista. Mutta auttavatko ne todella, vaikka onko se vain keino saada ihmiset hankkimaan kalliita varusteita? Mielipiteet asiasta ovat jakautuneita, mutta niiden myönteisestä vaikutuksesta juoksijoiden suoritukseen on myö... Læs mere »

Koziol er unikt design med et sjovt og friskt lille tvist

Hvis du står for at skulle flytte hjemmefra og gerne vil have smarte designs uden at det skal koste en formue, så er der selvfølgelig mange mærker der går det muligt. Men hvis du samtidig gerne vil have et design der skiller sig lidt ud fra mængden og har lidt kant i forhold til designet. Så vil et blik på sortimentet fra det tyske brand Koziol klart falde i din smag. De har d... Læs mere »

Tukisukat voivat olla avuksi lentomatkan aikana

Monet pitkien matkojen lentomatkustajat ovat huolissaan jalkojen veritulppariskistä. Veritulppariski on olemassa, mutta sen todennäköisyyttä voi vähentää valmistautumalla lentomatkalle oikein. Huomaa kuitenkin, että jos sinulla on alttiutta veritulpille, on käännyttävä ajoissa lääkärin puoleen, jos lentomatka kestää yli kuusi tuntia. Pitkissä lentomatkoissa on riskinsä, koska... Læs mere »

Et dannebrogsflag kan knyttes til mange traditioner

På valdemarsdag d. 15 juni hvert år flages der på offentlige bygninger og busserne kører rundt med flag på hele dagen. Men hvorfor gør de egentlig det er der mange der vil spørge og det gør de fordi det er årsdagen for at et dansk flag faldt ned fra himlen under et slag i Estland i 1219. Historien hedder sig at der under slaget mod de hedenske estere pludselig dalede at dannebr... Læs mere »

Kompressiosukat käytetään veritulppien ennaltaehkäisyssä ja hoidossa

Nykyisin kiinnitetään paljon huomiota oikeanlaisten sukkien valintaan matkustaessa, juostessa tai raskauden aikana. Arkipuheessa kuitenkin puhutaan kahdenlaisista sukista. Toiset ovat vanhat kunnon tukisukat. Tukisukat puristavat lihaksia ja laskimoläppiä ja auttavat verta kiertämään nopeammin jaloista kohti sydäntä. Tukisukkia käyttämällä myös ylimääräinen neste kulkeutuu pare... Læs mere »

Clack æggedeler tager toppen af dit æg på en nem og sjov måde

Når du søndag morgen sidder hele familien samlet rundt om morgen bordet og der er købt ind til rundstykker og basser er der ikke noget bedre en d et dejligt velkogt blødkogt æg, til lige at sætte prikken over i´et. Men ofte så sker det når du tager dit blødkogte æg op og skal til at pille det, så vil skallen ligesom ikke slippe eller når du banker på det så smuldrer det og sætt... Læs mere »

En lille flagstang på bordet, til dig der ikke har en have

Når der skal fejres fødselsdag er det tradition at hejse flaget til tops og lade det flagre i vinden hele dagen. Men hvis nu du ikke har en i haven, hvad skal du så gøre. Der er faktisk flere muligheder for at flage og fejre fødselaren. Man kan i dag købe flere modeller af flagstænger, der ikke nødvendigvis behøves at stå ude i haven med derimod kan flyttes fra gang til gang og... Læs mere »

Jos seisot tai istut paljon työssä tai vapaa-ajalla, tunnet hyvin jaloissasi, millaisia vaivoja siit

Jos seisot tai istut paljon työssä tai vapaa-ajalla, tunnet hyvin jaloissasi, millaisia vaivoja siitä seuraa. Vaivoja voit ehkäistä käyttämällä Erityiset sukat. Jalkojen turvotus on myös hyvin yleinen ja epämiellyttävä vaiva. Sitäkin voit ehkäistä ennakolta käyttämällä tukisukat. On tärkeää pukea sukat ylle jo ennen kuin lähdet johonkin, sillä niiden sovittaminen jo turvonnei... Læs mere »

Proteinbar – Både til at øge din muskelmasse, men også til vægttab

Igennem de seneste 30 år har forskellige slanke- og livstilskure på skiftevis været oppe og vende som nye næsten magiske genveje til en flottere krop og et sundere liv. I øjeblikket er en proteinbar i ny og næ den hellige gral i forbindelse med de meget omtalte proteinkure. Proteinkure er en fællesbetegnelse for livsstilsændringer, der centrerer sig om et stort proteinindtag fx... Læs mere »

En kort holder til betalings og medlemskort er helt uundværlig

Står du og mangler en lækker gave til en mand eller en kvinde, der har alt, så er der råd. For næsten alle voksne mennesker har i dag en masse plastikkort, som fylder deres pung eller kalender helt op. Mange af kortene skal de bruge når de handler, men det er ikke alle kort der skal bruges hver dag. Derfor er det ideelt med en kort holder, der er opbygget som en lille mappe, h... Læs mere »

Kalender til børn kan give struktur og overblik i hverdagen

Har I en travl hverdag og har svært ved at få tiden til at slå til, så kan det være en god ide at planlægge hverdagen med en kalender til børn. De fleste kender problemet med at få dagligdagen til at slå til, når hele familien skal passe deres pligter. Det kan være job, børnehave, skole, fritidsinteresser, rengøring etc.. Det kan være svært for børn at håndtere når forældrene e... Læs mere »

Festartikler gør festen sjovere hver gang- se hele udvalget

En fest uden festartikler er ikke en fest, derfor er det virkelig en god idé at finde lidt pynt og sjov til este. Ef en eller anden grund er det altid med til at sætte lidt ekstra liv i festen. Det er super let at anvende engangsservice til en fest og når det så er med et tema er det med til at samle hele borddækningen, og skabe et miljø for festen. Uanset om det er guldbryl... Læs mere »